Dé garage voor Bunschoten-Spakenburg

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Bunschoten-Spakenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en zijn wij de garage voor goed en betaalbaar onderhoud in Bunschoten-Spakenburg. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.  Verder hebben wij een systeem om onderdelen een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen zodat uw weer snel met uw auto op weg kunt.

De garage in Bunschoten-Spakenburg met kwaliteit en scherpe tarieven

Bij garage Carteam Kooij, de garage voor Bunschoten-Spakenburg, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is Garage Carteam Kooij daarmee dé garage voor Bunschoten-Spakenburg.
In de garage is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

Daarom naar Garage Carteam Kooij

  • Betaalbare tarieven voor auto onderhoud en auto reparatie

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen.

  • Goed opgeleide technici.

Auto garage Bunschoten-Spakenburg

Bel voor werkplaatsafspraak:

033-3030751

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw auto? Bel 033-3030751.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij garage Carteam Kooij in Spakenburg-Bunschoten betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Garage Carteam Kooij in Bunschoten-Spakenburg houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.